Mussels

Hvite
til 
Fisk & Skalldyr

 

Deilige hvitviner til sommerens delikatesser er kanskje noe av det beste med hele sommeren.

 

Rieslingene til Schneider og Staffelter Hof er supre sommerviner som kan nytes uten mat eller til lettere retter av skalldyr og fisk, salater og skinker.

 

Rieslingene til Willems-Willems og Materne & Schmitt er større viner som passer utmerket til elegante skalldyrsretter som hummer og sjøkreps. Til rikere fiskeretter og til lyst kjøtt, gjerne grillet, vil de blomstre. 

Burgundernes delikate aromaer passer perfekt til østers, fisk og skalldyr, rike salater med skalldyr eller lyst kjøtt, og er også en super match til kylling og svin i både kald og varm utgave. En klassisk fransk rett er snegler og reker med hvitløkssmør. Vinene har en superb syre som lett håndterer oljer og feite sauser både med smør og fløte.