Silvia & pappa Guido Rivella

ITALIA

Barbera d’Alba DOC 2015

Azienda Agricola RIVELLA SILVIA ble startet i 2010, og var kronen på verket av en drøm til Guido Rivella, som har vært Angelo Gajas vinlager i 46 år. 

Guido ble født i Montestefano midt i hjertet av Barbaresco. Hans besteforeldre og foreldre har alltid drevet med landbruk i de bratte bakkene i Montestefano, og Guido visste tidlig at hans fremtid, hjerte og arbeid ikke kunne være noe annet sted. 

Etter endt ønologiutdannelse ved Enological School of Alba jobbet han en kort periode langt fra Barbaresco. Da han kom hjem igjen til sine røtter i Montestefano fikk han mulighet til å starte et teknisk, vitikulturelt og ønologisk samarbeid med Angelo Gaja på hans vingård i Barbaresco. Guido Rivella ble hans vinlager gjennom 46 år, ja helt frem til desember 2015. Etter disse 46 intense og svært tilfredsstillende år, var tiden inne for å oppfylle drømmen han hadde hatt siden barndommen.

 

Han bestemte seg for å gi nytt liv til den lille familiegården som han arvet fra sine foreldre. Han restaurerte det enkle, men orginale og fasinerende vineriet, husene og de meget velrenommerte og prestisjefylte vinmarkene. 

I dag bærer vingården navnet til hans datteren, Silvia Rivella, som har 1,5 ha med vinmarker i vakre Montestefano, der de også har et nydelig lite Agriturismo med 4 rom, med utsikt utover vidunderlige Barbaresco. Guido Rivella jobber nå sammen med sin datter Silvia og tilbyr sin erfaring, tilgjengelighet og samarbeid for å produsere topp kvaltitetsviner. Han hjelper til i vinmarkene og liker å tilbringe litt morsom tid med gjester som besøker den lille, vakre vingården i Montestefano 

Linda Frostestad

E-post: linda@winemoods.no

Telefon: 907 52 446

©2020 Winemoods