Bobler
til
Aperitiff, Koldtbord & Skalldyr
Champagnes delikate aromaer passer perfekt til vinterens hummer, kreps, krabber og reker, rike salater med skalldyr eller lyst kjøtt, og rosèchampagne er også en super match til kylling og svin i både kald og varm utgave. Viner som har en superb syre håndterer godt oljer og feite sauser både med smør og fløte. Til aperitiff er de også ypperlig og selvskrevne til nyttårsfeiringen. Små Champagnehus tilbyr ofte mer vin for pengene og et slikt håndarbeid er fantastisk å drikke til julens festlige lag.
Tysk perlende vin er perfekt til aperitiff og til koldtbord. Til salater, gjerne med dressinger, er de ypperlig med de forfriskende perlene, som harmonere pent og tar fettet i rettene godt. Også delikate til kaldt lyst kjøtt som svin og skinker og salami og til lettere tapas-retter.
Ta gjerne kontakt for anbefalinger og spørsmål!
Kontaktinformasjon ligger her.