Grapes

OM WINEMOODS


With passion for wine


Winemoods er en  norsk vinimportør som ble etablert i 2014 av Linda Frostestad som har sin pasjon for ekte, rene og delikate kvalitetsviner etter å ha jobbet i bransjen i over 20 år. Fokuset er utelukkende på kvalitet fremfor kvantitet og Winemoods jobber nå med noen av de mest ettertraktede og lovende produsentene i Europa. Vinverdenen er fortsatt fullt med vakre viner som ennå ikke er representert på Vinmonopolet og vi elsker disse spennende skattejaktene fylt med nydelig vin og like nydelige mennesker. 

Linda Frostestad

EIER OG DAGLIG LEDER

Linda startet Winemoods i 2014 etter å ha jobbet i vinbransjen i 20 år. Hun har WSET Diploma of Wine & Spirits og er Certified WSET Educator. Hun jobbet som sensorisk dommer i Vinmonopolet, vært flere år innen import og var lærer på Kulinarisk Akademi før hun tok fatt på drømmen om å skape sitt eget importselskap.

E-post: linda@winemoods.no

Telefon: 907 52 446

Tina Salvesen

MARKEDSSJEF

Tina var  i vinbransjen i London hvor hun jobbet med å finne sjeldne viner til samlere og investorer, før hun startet i Winemoods.

Hun har i tillegg hatt flere år  i

restaurantbransjen og har

WSET Diploma of Wine & Spirits.

E-post: tina@winemoods.no

Telefon: 948 84 226

Har Du spørsmål? Send oss gjerne en mail ved å benytte skjemaet nedenfor. Vi er stort sett på farten, men kommer tilbake til Deg så fort vi kan!

Success! Message received.

Wine Barrels