Grapes

OM WINEMOODS


With passion for wine


Winemoods er en  norsk vinimportør som ble etablert i 2014 av Linda Frostestad som har sin pasjon for ekte, rene og delikate kvalitetsviner etter å ha jobbet i bransjen i over 20 år. Fokuset er utelukkende på kvalitet fremfor kvantitet og Winemoods jobber nå med noen av de mest ettertraktede og lovende produsentene i Europa. Vinverdenen er fylt med vakre viner når man bare vet hvor man skal lete og vi elsker disse spennende skattejaktene pakket med nydelig vin og like nydelige mennesker. 

Linda-Frostestad-Kulinarisk-Akademi_half.jpg

Linda Frostestad

EIER OG DAGLIG LEDER

Linda startet Winemoods i 2014 etter å ha jobbet i vinbransjen i 20 år. Hun har WSET Diploma of Wine & Spirits og er Certified WSET Educator. Hun jobbet som sensorisk dommer i Vinmonopolet, vært flere år innen import og var lærer på Kulinarisk Akademi før hun tok fatt på drømmen om å skape sitt eget importselskap.

E-post: linda@winemoods.no

Telefon: 907 52 446

tina IN.jpg

Tina Salvesen

MARKEDSSJEF

Tina var  i vinbransjen i London hvor hun jobbet med å finne sjeldne viner til samlere og investorer, før hun startet i Winemoods.

Hun har i tillegg hatt flere år  i

restaurantbransjen og har

WSET Diploma of Wine & Spirits.

E-post: tina@winemoods.no

Telefon: 948 84 226

Har Du spørsmål? Send oss gjerne en mail ved å benytte skjemaet nedenfor. Vi er stort sett på farten, men kommer tilbake til Deg så fort vi kan!

Success! Message received.

Wine Barrels