RHÔNE, FRANKRIKE
Eiendommen ble etablert i 1912 da de første vinstokkene ble plantet av Lucien Tramier i Côtes du Rhône. I begynnelsen ble druene solgt videre, mens på 1950 tallet da sønnen Raymond og barnebarnet Lucien tok over styringen, bygde de vinkjeller og begynte å lage sin egen vin. De var sanne forløpere i regionen og allerede i 1955 tok de i bruk ståltanker til modning av vin og fikk installert et kjølesystem i vineriet. De ønsket å vise regionens rene karakter og forskjellen mellom de forskjellige jordsmonnene, noe de har fortsatt med til den dag i dag.
Vineriet er fortsatt familieeid og i dag jobber Lucien sammen med sin svigersønn Max Thomas og sammen overser de vineriets 40 hektar. De jobber med svært gamle vinstokker, noen opp til 100 år gamle og har lav intervensjon i vinmark og kjeller. Vinene er rene og pene og utrykker regionens sanne karakter med sin pene fruktighet, urtetoner, rikhet og balanse.