MOSEL, TYSKLAND
På grunn av familienes kjøp av en vingård, ble det mulig for de to unge ønologene Rebecca Materne og Janina Schmitt å realisere sin store drøm; å skape sin egen Moselweingut.
Etter endt utdanning arbeidet Rebecca og Janina hos Weingut Heymann-Lowenstein. De fant raskt ut at de ønsket å starte sin egen vingård. De fikk leid en kjeller og et vinhus på en tidligere vingård, samt noen parseller i Winningen og Kobern, med et samlet areal på omtrent én hektar. Endelig kunne de lage sin egen vin og årgang 2012 ble deres første.
Rebecca og Janina lager vin utelukkende fra bratte vinmarker hvor all jobb blir gjort for hånd. Utbyttet er svært lavt, 20-35 hl/ha og fermenteringen foregår spontant. De mottok strålende kritikker for sine to første viner og fortsetter å imponere. De er fulle av entusiasme, visjoner og kunnskap og dette gjenspeiles i vinene som er utradisjonelle i Mosel, men svært konsentrerte og mineralske.