top of page
Mussels

Hvite
til 
Fisk & Skalldyr

 

Hvitviner til sommerens delikatesser er kanskje noe av det beste med hele sommeren.

 

Lettere Rieslinger er supre sommerviner som kan nytes uten mat eller til lettere retter av skalldyr og fisk, salater og skinker.

 

Større Rieslinger passer utmerket til elegante skalldyrsretter som hummer og sjøkreps. Til rikere fiskeretter og til lyst kjøtt, gjerne grillet, vil de blomstre. 

Hvite burgundere med forsiktig fatpreg, god mineralitet og delikate aromaer passer perfekt til østers, fisk og skalldyr, rike salater med skalldyr eller lyst kjøtt, og er også en super match til kylling og svin i både kald og varm utgave. En klassisk fransk rett er snegler og reker med hvitløkssmør. Viner som har en superb syre håndterer oljer og feite sauser både med smør og fløte.

 

Ta gjerne kontakt for anbefalinger og spørsmål!

Kontaktinformasjon ligger her.

Mussels
bottom of page