top of page
Sort trøffel.jpeg

Røde
til 
Sort Vintertrøffel

 

Trøffel har en helt særegen aroma. Den lukter intenst, men smaken er mild og delikat. Den er stjernen på tallerkenen og løfter enhver rett til noe helt spesielt, enten den høvles over et marmorert stykke entrecote eller ren pasta med godt smør.

 

Nebbiolo, gjerne med noe alder, er som skapt til trøffel og går nydelig til umamien man får fra denne delikate råvaren. Valtellinaviner er nydelige til, med sin svært delikate stil, flotte struktur og jordlige toner. Litt kraftigere viner fra Barbaresco med forsiktig fatbruk er også et godt valg. 

 

Noen av de beste eksemplene på vintertrøffel finner man i Frankrike og Pinot Noir harmonerer også ypperlig til delikatessen, så lenge den har litt utvikling og god struktur. Røde Burgundere med utviklede, jordlige toner, struktur og friskhet slår aldri feil.

Ta gjerne kontakt for anbefalinger og spørsmål!

Kontaktinformasjon ligger her.

Sort trøffel.jpeg
bottom of page